Trouwfotografie op maat

Zoveel stellen, zoveel wensen. Ook waar het de fotografie van hun huwelijk betreft.
Dat je als paar ongedwongen op je gemak bent bij de fotograaf is het belangrijkste. Naarmate de fotograaf meer uren op de dag aanwezig is, is het dus heel belangrijk dat de ‘klik’ goed zit: dat je als paar volledig jezelf kunt zijn. Je  trouwdag moet onbekommerd zijn. En ook over de foto’s wil je je geen zorgen hoeven te maken: die moeten gewoon goed zijn.
Als fotograaf versta ik vanzelfsprekend mijn vak.  Daar hoeft geen twijfel over te bestaan. De liefde voor elkaar, de herinnering aan de belangrijke momenten -en de aanwezige geliefde gasten- worden vereeuwigd. Evenals de reacties en emoties op de gebeurtenissen zelf.

Beeldverslag naar smaak

Hoe jullie wensen als paar ook zijn: willen jullie graag de geliefde traditionele plaatjes? Of juist ongedwongen en niet al te formeel? Of een mooie mix van dit alles? De reportage wordt een ‘beeldverslag naar smaak’ waar je van moment tot moment weer met plezier op terug kunt kijken. Zo, dat de foto’s de herinnering weer doen herleven, de gevoelens weer gevoeld worden en je weer even helemaal ‘terug’ in het moment kunt komen. En je -al kijkend naar de foto’s- alles weer opnieuw kunt delen. Met elkaar, met je aanwezige familie, vrienden, gasten én met die mensen die er niet bij konden zijn.

 • 1
  Trouwerij Sacha Henstra en Paul Kremer
 • 2
  R_13
 • 3
  R_10
 • 4
  Trouwerij Sacha Henstra en Paul Kremer
 • 5
  R_04
 • 6
  R_01
 • 7
  R_12
 • 8
  R_03

Met elkaar in zee?

Mochten jullie het leuk vinden om te weten of ik die fotograaf voor jullie kan zijn? Als je een afspraak met me maakt en we elkaar ontmoeten zal het belangrijkste zijn om vast te stellen of de ‘klik’ er is.
dan spreken we door wat jullie wensen zijn t.a.v. de fotografie. Willen jullie vooral een sfeerbeeld? Willen jullie alles nauwkeurig vastgelegd? Alle gasten goed gefotografeerd? Is de emotie belangrijk? Allemaal belangrijke vragen.
Zodra jullie hebben besloten of ik jullie foto’s ga maken wordt het draaiboek heel secuur doorgesproken en gaan we alles nauwkeurig invullen. Willen jullie me een uurtje tijdens de ceremonie? Of enkel mooie fotoreportage als paar? Precies op maat, wat jullie willen.

Geen verrassingen

Ook voor mij geldt: geen verrassingen op de dag zelf, dus vóór de trouwdatum ben ik op alle locaties geweest en weet ik precies wat ik waar kan verwachten aan ruimtes en lichtsituaties.
Ook is het natuurlijk belangrijk om te weten wat jullie met de foto’s willen. Van het maken van een prachtig album tot en met een DVD met alle digitale bestanden. Zo kom ik op een offerte met een exacte prijsopgave. Zodat jullie weten waar je aan toe bent.

ja, wij willen wel een afspraak met je maken om met elkaar kennis te maken