Restauratie beschadigde foto’s:

Dierbare herinneringen behouden

voorbeelden zien?

In het restaureren en repareren van oude foto’s ben ik gespecialiseerd: het werken met de ‘digitale doka Photoshop’ is fantastisch om te doen.
De technieken uit de vroegere donkere kamer zijn nog steeds het uitgangspunt. Een prachtige kwaliteitsfoto tevoorschijn komt tevoorschijn. Precies zoals die ooit in vervlogen tijden is gemaakt, nu echter gedigitaliseerd en weer als nieuw.
Beschadigde foto’s kan ik herstellen: krassen, vlekken, stipjes en vastgekleefde stofjes, kapotte vlekken en vergane kleuren: de gereedschappen van Photoshop beheers ik dusdanig goed en kan ze (bijna) allemaal herstellen of verwijderen. Het is een uiterst precisiewerkje wat ik met zeer veel plezier doe.
Van te voren zal ik, samen met u,  uw foto nauwkeurig en uitgebreid beoordelen en u vertellen wat ik denk dat de mogelijkheden zijn.
Aan de hand van verschillende proefdrukken kunt u kiezen hoe u de uiteindelijke afdruk wenst: zwart-wit, sepia, bijzondere papiersoorten..
Er is heel veel mogelijk en ik help u graag om uw dierbare herinnering te helpen behouden.

Een trouwfoto uit 1918!

Z_21

Restauratie beschadigde foto’s

Prachtig om te zien wat het met mensen doet, als ze een foto van hun geliefde dierbare weer ‘terug’ hebben…
Zo zei deze oudere heer zichtbaar ontroerd, toen hij de gerestaureerde trouwfoto van zijn ouders uit 1918, weer als nieuw terugzag:

“Dank je wel, je hebt me m’n ouders terug gegeven.”

Dáár doe ik het voor!

Z_20

_U5C8642_samen

foto van een foto

herstellen, retoucheren, opknappen
  • 1
    Z_29
  • 2
    Z_29_beter

twee honden samen op de foto

02_617_def_U5C0305_b