Dierenfotografie: zó leuk om te doen!

Dieren ontroeren ons, we houden veel van ze.
We houden graag de herinnering sterk aan hen waar we van houden.
Goede foto’s helpen daarbij: één moment wordt voor altijd vastgelegd en zullen we daardoor altijd in onze herinnering blijvend met ons mee kunnen dragen.

fotoshoot op locatie

Dieren zijn lastige ‘fotomodellen': ze laten zich niet zo makkelijk sturen (heel gehoorzame honden uitgezonderd :-) ). Een leuke uitdaging om de aandacht te vangen. Of ervoor te zorgen juist niet op te vallen, om ze ongestoord, in hun ‘eigen element’ vast te leggen!

Dus… veel tijd, rust, geduld

Voor elk dier (én elke mens). Met technische kennis én heel veel plezier, zorg ik er voor dat uw dier mooi op de foto komt. Zó, dat u zegt:

‘Ja, dat is precies zoals ie is!’
fotoshoot op locatie

De laatste jaren ben ik me steeds meer op de dierenfotografie gaan toeleggen en heb diverse specialisaties ontwikkeld. Zo kun je me bijvoorbeeld vragen naar ‘Kind met zijn/haar dier’ en naar ‘Herinneringsfotografie voor aanstaand overlijden’  Fotograferen doe ik bij mij in de studio, maar ook op locatie: ergens in de natuur, bij u thuis in de vertrouwde omgeving óf zelfs bij de dierenarts. Met regelmaat fotografeer ik  ook  bij verschillende dierenartsenpraktijken.

Ja, ik wil een afspraak maken!