Herinneringsfotograaf

met oog voor mens en detail

Elke dag leggen vele mensen met hun telefoons en tablets nieuwe, belangrijke herinneringen vast. Van de door hen geliefde mens en dier.
Niet alléén van oudere mensen willen we de herinnering graag vasthouden: ook van de kindertijd, of aan het korte tijdje dat uw pupje of kitten nog zo ‘typisch ‘pup of kitten is.
De tijd gaat snel en ze zijn groot voor je het weet. De herinneringen aan die tijd vervliegen snel.
Foto’s houden die herinneringen leven. Of met een foto in de hand kun je zo mooi herinneringen ophalen en ze delen met anderen.
Zo blijven de herinneringen aan de mens of dier, zoals die nu is:

voor altijd herinnerd!

HOE belangrijk dat voor iedereen is, zie ik regelmatig doordat ik foto’s op Facebook terug zie. Soms zelfs al vele jaren geleden gemaakt. En worden dan nog steeds gekoesterd. Foto’s worden (vergroot) nabesteld omdat de geliefde, de hond, het poesje er niet meer is: een foto houdt de herinnering levend en zeker goed gemaakte foto’s troosten in het gemis.

Restauratie beschadigde foto’s

In het restaureren en repareren van oude foto’s ben ik gespecialiseerd: prachtig om te zien wat het met mensen doet als ze de foto van hun dierbare weer ‘terug’ hebben… Zo zei een oudere heer met tranen in zijn ogen, toen hij de gerestaureerde trouwfoto van zijn ouders uit 1918, weer als nieuw terugzag: “Dank je wel, je hebt me m’n ouders terug gegeven!”
Z_21
Nieuwsgierig naar de foto? kijk dan hier!

Hoe belangrijk foto’s zijn? Ze zitten ons aan ons hart. En ik maak ze voor u mét mijn hart.

Wat voor herinnering dan ook, ik heb een persoonlijke aanpak. Daarom neem ik alle tijd om uw wensen met u door te nemen, om zeker te weten dat ik begrijp wat u wilt. En u de zekerheid krijgt van een mooie, precies op maat gemaakte herinneringsfoto!

Neem gerust contact met mij op om te bespreken welke herinneringen u graag door mij, voor altijd vastgelegd wilt zien!