Als vakfotograaf ben ik verbonden aan, en fotografeer ik belangeloos voor de stichting “Make a Memory”.
make_A_memory
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 24 weken (zwangerschap) tot en met zestien jaar.

Voor diverse sociaal-culturele organisaties in Schagen fotografeer ik regelmatig belangeloos of voor een zeer sterk gereduceerd tarief, om hen op deze manier mee te helpen, ondanks de verminderde subsidiestromen promotie voor hun vereniging of organisatie te kunnen maken.

Op deze manier ben ik de vaste huisfotograaf en sponsor van:

www.rondjepianoschagen.nl

L_rondjepiano

www.schagensharmonie.nl
L_schagensharmonie

www.singingsurrender.nl
L_singinsurrender

daarnaast mag ik me tevens de vaste huisfotograaf noemen van
www.fem2business.nl
logoF2B u_z_F2B

De ontwerper en bouwer van deze website: Web de la Creme in de persoon van Reinier Steenis.
Echt een aanrader! Heel kundig en ervaren. Behulpzaam met veel geduld. Reinier denkt op een fantastische manier mee, is in staat alle wensen technisch te vertalen naar ‘website’ en liet mij begrijpen waarom iets wel moet (of juist niet kan!). Hij heeft goede ideeën en heeft me geholpen om tot de website te komen waar je nu over surft. Waar nodig heeft hij soms echt volledig zijn eigen ideeën verlaten om de mijne te kunnen volgen. Dat deed hij op een hele fijne, ondersteunende manier.

logoWdlC

Voor wie van magnifieke foto’s uit allerlei (verre) landen houdt, is dit de prachtige reis-website van Ingrid Vogelesang en Jan-Arend van Boeijen www.travelbyphoto.nl
L_6